Poštovani posjetitelji,

dobrodošli na službene web stranice Općine Orle. Temeljna potreba koja se u našem radu nameće je uvijek imati otvorenu komunikaciju s mještanima i posjetiteljima naše Općine. Kako bi rad općinske uprave bio uspješan i efikasan, a zacrtani ciljevi ostvareni na opće zadovoljstvo, uvijek je bitno imati potrebne informacije te otvorenu suradnju između svih mještana, gospodarskih subjekata, svih udruga i djelatnika javne uprave. Gospodarstvo, društveni i kulturni život Orla u ovim stranicama imaju svog glasnika i suradnika.

Naš kraj prepun je prirodnih ljepota, kulturno-povijesne znamenitosti i baština njegovih stanovnika krase ga na svakome koraku. Ove mrežne stranice naš su prozor u svijet, sredstvo putem kojeg naš kraj predstavljamo i sve namjernike s njime upoznajemo. Naše crkve i spomenici, obale naših rijeka i drevne hrastove šume, tradicionalno drveno graditeljstvo, naše predivne nošnje i pradjedovski običaji zauzimaju posebno mjesto u srcu svakog Posavca. Djelić tog posavskog blaga skupili smo i na ovim stranicama kako bi se svaki posjetitelj s njime mogao upoznati, ono ga moglo zaintrigirati i nagovoriti ga da nas posjeti.

Riječju i slikom obavještavamo naše mještane o radu općinske uprave, donosimo potrebne podatke i kontakte svih udruga i društava, predstavljamo se potencijalnim ulagačima te upoznajemo sve posjetitelje s bogatstvima našega kraja. U isto vrijeme pozivamo sve mještane na suradnju i zajedništvo. Suradnja i zajedništvo uvijek su bili i uvijek će biti pokretači svakog uspjeha u našoj Općini.

Zajedno gradimo i zajedno ćemo graditi modernu i uspješnu budućnost Orla, brižno njegujući naše korijene i pradjedovsku baštinu.

S poštovanjem,

Ervin Vujica
Načelnik Općine Orle