općina orle

Besplatne edukativne radionice razvoja poduzetničkih vještina

CategoriesVijesti

Pozivamo mlade Općine Orle na besplatne edukativne radionice o uvođenju mladih u poduzetništvo pod nazivom„Ja poduzetnik“, a koje se provode u sklopu projekta „54+ za 29+ – zajedno do posla!“

Edukativne radionice imaju za cilj ohrabriti i osnažiti sve one koji žele hrabro zakoračiti u svijet poduzetništva, neovisno o tome da li žele otvoriti trgovačko društvo, obrt, obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG) ili se udružiti u zadrugu.

Također, na radionicama će se obraditi osnove izrade Poslovnog plana, osnove Marketinga te izvore financiranja malih i srednjih poduzeća.

Radionice će se održati u Društvenom domu Bukevje, prema sljedećem rasporedu:

  • Utorak, 08.3.2022. i
  • Srijeda, 09.03.2022.

 

Predavanje će voditi istaknuti međunarodni i hrvatski konzultant mr. sc. Zrinski Pelajić koji posjeduje dugogodišnje iskustvo rada u privatnom i javnom sektoru te sektoru pružanja poslovnih usluga i obrazovanja različitih ciljnih skupina.

 Broj sudionika na radionicama je ograničen, a prednost imaju mlade osobe u dobi od 19 do 25 godina stoga Vas molimo prethodnu najavu.

 Prijave se zaprimaju e-mailom na:  josipa.lukac@opcina-orle.hr ili kontakt telefon 091/ 6204 274, a sve informacije o projektu i radionicama možete pronaći na web stranici: www.zajednodoposla.com.hr.