14/06/2019 0 58 Pogleda

ANTUNOVO U BUKEVJU – “Život svetog Ante treba nam biti putokaz”

U župi omiljenog sveca katoličke crkve u Bukevju, svečanim misnim slavljem koje je predvodio velečasni Norbert Ivan Koprivec iz Velike Gorice, proslavljeno je Antunovo.

Blagdan je svetog Antuna Padovanskog. U povodu toga, u župi omiljenog sveca katoličke crve u Bukevju, svečanim misnim slavljem koje je predvodio velečasni Norbert Ivan Koprivec iz Velike Gorice, proslavljeno je Antunovo. Kroz trodnevnicu župljani, ali i brojni hodočasnici pripremali su se za današnju svetkovinu.

-Život svetog Antuna treba nam biti putokaz za dobar kršćanski život- poručio je između ostaloga u propovijedi velečasni Norbert Ivan Koprivec.

Kako to već nalaže običaj, održan je i blagoslov djece, a nezaobilazan dio svakog Antunova u Bukevju su licitari i gvirc kojim su se mnogi odlučili rashladiti.

Možda vas zanima i ovo:

Novosti

OBAVIJEST – odvoz komunalnog otpada

Obavještavamo Vas da će se odvoz miješanog komunalnog otpada umjesto na Uskrsni ponedjeljak (22.04.2019.) izvršiti u subotu, 20.04.2019. godine.  

Novosti

Obavijest o suzbijanju komaraca

DEZINSEKCIJA KOMARACA NA PODRUČJU OPĆINE ORLE TIJEKOM 2019. GODINE – 1. adulticidna akcija: 19.06.2019 Uništavanje komaraca provest će se hladnim