12/06/2017 0 169 Pogleda

UČENICI OŠ POKUPSKO U POSJETI OPĆINI ORLE

Načelnik općine Orle, Ervin Vujica, uputio je dobrodošlicu učenicima trećeg razreda Osnovne škole Pokupsko koji su zajedno sa svojim učiteljicama Jasminkom Podlejan i Anitom Skrbin u sklopu terenske nastave „Putujemo zavičajem“ posjetili središte naše općine. Učenici i učiteljice su se zadržali u druženju i razgovoru s načelnikom koji ih je upoznao s poviješću i znamenitostima općine Orle da bi nakon odmora i osvježenja nastavili edukativan i zanimljiv put svojim zavičajem.

Terenska nastava je učenicima izvrsna prigoda da upoznaju prirodne i kulturne znamenitosti svoga kraja. Načelnik Ervin Vujica je izrazio zadovoljstvo provođenjem nastave takvoga tipa te učenicima zaželio sretan i ugodan put.

Možda vas zanima i ovo:

Natječaji

NATJEČAJ za imenovanje pročelnika/ce Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Orle na neodređeno vrijeme

Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br.

Novosti

KUD VELEŠEVEC GOST NA “SOUSEDSKOJ-ZABAVI ZA SUSJEDE”

04.11.2017.godine KUD Veleševec gostovao je u Končanici na “Sousedskoj- zabavi za susjede”. Uz susjede iz okolnih mjesta, po prvi puta

Novosti

PONOVLJENI NATJEČAJ za imenovanje pročelnika/ce Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Orle

Klasa:112-01/17-01/02 Urbroj: 238/36-01-17-01 Orle. 27.01.2017. Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj