01/06/2017 0 134 Pogleda

UPOZORENJE NEPOVOLJNI VREMENSKI UVJETI

Temeljem  dostavljene vremenske prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda  dostavljamo upozorenje  da se tijekom dana očekuje  jače grmljavinsko nevrijeme praćeno obilnijom kišom, pojačanim vjetrom i tučom.

Ujedno ukazujemo na  obvezu poduzimanja svih potrebnih preventivnih i operativnih aktivnosti. U slučaju pojačanih nepovoljnih meteoroloških uvjeta, preporuča se čelnicima jedinica lokalne samouprave da pristupe aktiviranju Stožera civilne zaštite/Stožera zaštite i spašavanja koji će procjenjivati i pratiti stanje na terenu, te u suradnji sa nadležnim službama i poduzećima na području nadležnosti, procjenjivati rizik i poduzimati mjere usklađenog reagiranja i djelovanja službi kod nepovoljnih vremenskih uvjeta.

U slučaju održavanja sjednica Stožera CZ/ZIS-a molimo dostavu zapisnika.

Možda vas zanima i ovo:

Natječaji

Pozivamo Vas na predstavljanje natječaja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”

LAG Zrinska gora-Turopolje organizira predstavljanje natječaja iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim

Novosti

NATJEČAJ za imenovanje pročelnika/ce Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Orle na neodređeno vrijeme

Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (Narodne novine br.

Događanja

KUD Slavuj u gostima

Dana 17.12.2017. godine u organizaciji Udruge umirovljenika grada Velike Gorice – podružnica Rakitovec održan je Božićni koncert  KUD-a  Pleso na