25/07/2019 0 352 Pogleda

Anketni upitnik – POS stanogradnja

Općina Orle krenula je u pripremne aktivnosti za formiranje stambenog naselja, te bi se u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) izgradila višestambena zgrada po programu poticajne stanogradnje (POS), s ciljem da omogući svojim sugrađanima i ostalim građanima Republike Hrvatske koji žele živjeti u Općini Orle rješavanje stambenog pitanja po uvjetima povoljnijim od tržišnih, uz garantiranu kvalitetu i završavanje radova u roku. Isto tako na području novog stambenog naselja nudila bi se i mogućnost Provedbenog programa poticanja gradnje kuća (Program “B”), za građane koji žele svoje stambeno pitanje riješiti gradnjom kuće.

Detaljne informacije o svim pogodnostima koje pruža Program poticane stanogradnje biti će prezentirane građanima Općine Orle od strane predstavnika Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) krajem 2019. godine. Točan datum održavanja prezentacije biti će objavljen u medijima i na mrežnim stranicama Općine Orle.

Radi sagledavanja i ocjene stvarnih potreba potencijalnih stanovnika novog stambenog naselja te za potrebe razrade svih drugih elemenata vezanih za realizaciju Programa poticane stanogradnje u Općini Orle nužno je prikupiti odgovarajuće podatke od građana. Stoga Vas pozivamo da ispunite ovaj anketni upitnik kako bi sama projektna dokumentacija te izgradnja bili u najvećoj mogućoj mjeri prilagođene potrebama budućih stanara.

Informacije prikupljene ovom anketom služit će isključivo za dobivanje pregleda relevantnih podataka i elemenata u cilju izrade što kvalitetnije snimke stvarnih stambenih potreba, a kako bi se na što primjereniji način pristupilo operativnoj razradi predmetnog projekta i neće se koristiti u druge svrhe.

Anketni upitnik možete ispuniti:

ili ispunjeni anketni upitnik iz priloga ovog poziva možete do 06. prosinca 2019. godine dostaviti osobno ili putem pošte na adresu Općine Orle, Orle 5, 10 411 Orle ili e-mailom na adresu: info@opcina-orle.hr .

Možda vas zanima i ovo:

Novosti

Čevanje perja na Gradskoj smotri folklora

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica , 24. veljače 2018. održana je 20. Gradska smotra folklora. Plesao se izvorni i

Novosti

Prva hrvatska ekspedicija na Južni pol

Udruga Klub za ekspedicionizam i kulturu (KEK), na čelu sa Davorom Rostuharom, fotografom i putopiscem, autorom fotografskog projekta „National Geographic

Novosti

Pokrenut projekt Izrade Strategije sveukupnog razvoja Općine Orle za razdoblje od 2019. do 2024. godine

Strategija sveukupnog razvoja Općine Orle predstavlja krovni planski dokument kojim su definirane petogodišnje smjernice za ekonomski, društveni i infrastrukturni razvoj.