14/05/2019 0 37 Pogleda

POZIV NA DOSTAVU PRIJEDLOGA

Obavještavaju se stanovnici Općine Orle kako je Zaklada „Hrvatska za djecu“ raspisala javni poziv za podnošenje prijava pravnih osoba za (su)financiranje programa i projekata.

Programi i projekti koji će se (su)financirali od strane Zaklade Hrvatska za djecu usmjereni se na dobrobit djece i mladih te podršku istima kroz različite sadržaje koji su od vitalne važnosti za njihov rast i razvoj.

Obzirom da Općina Orle uvijek osluškuje potrebe svojih stanovnika, te kako bi zajednički utjecali na poboljšanje kvalitete života djeca i mladih, molimo stanovnike općine Orle da se jave sa svojim prijedlozima vezanim za programe/projekate koji bi se (su)financirali od strane Zaklade „Hrvatska za djecu“.

Aktivnosti i svrha programa/projekata za koje se temeljem ovog Javnog poziva traži (su)financiranje od strane Zaklade moraju biti usmjereni na promicanje dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece te osnaživanje obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece, odnosno na podupiranje kulturnih, obrazovnih, sportskih, rekreacijskih, vjerskih i drugih sadržaja od vitalne važnosti za rast i razvoj djece i mladih.

Vremensko razdoblje za provedbu programa i projekata prijavljenih u sklopu ovog Javnog poziva može trajati najduže 14 (četrnaest) mjeseci i to u razdoblju od početno 1. listopada 2019. godine do zaključno 31. studeni 2020. godine.

Krajnji korisnici programa/projekata u svezi s kojima se traži (su)financiranje u sklopu programa/projekata prijavljenih temeljem ovog Javnog poziva mogu biti samo i isključivo djeca i mladi, do najviše 29 (dvadeset i devet) godina starosti, s prebivalištem ili boravištem na području Republike Hrvatske.

Programi i projekti koji se prijavljuju za (su)financiranje od strane Zaklade temeljem ovog Javnog poziva mogu se provoditi samo i isključivo na području Republike Hrvatske, bez ograničenja unutar navedenog.

Zaklada će temeljem ovog Javnog poziva (su)financirati po 1 (jedan) program/projekt pravne osobe u najnižem pojedinačnom iznosu od 10.000,00 kn (deset tisuća kuna i nula lipa), odnosno u najvišem pojedinačnom iznosu od 100.000,00 kn (sto tisuća kuna i nula lipa).

Svoje prijedloge do 31. svibnja 2019. godine, stanovnici Općine Orle mogu dostaviti putem:  e-mail adrese: opcina.orle@zg.ht.hr, putem pošte ili osobno, na adresi Općine Orle, Orle 5, 10 411 Orle.

Zahvaljujemo na suradnji,

Općina Orle

Možda vas zanima i ovo:

Novosti

Obavijest o radnom vremenu ambulante Orle zbog godišnjih odmora

RADNO VRIJEME AMBULANTE ORLE U RAZDOBLJU OD 07.08.2017. DO 25.08.2017. ZBOG GODIŠNJIH ODMORA JE: PON – NOVO ČIČE – POSLIJEPODNE

Natječaji

NATJEČAJ za imenovanje pročelnika/ce Jedinstvenoga upravnog odjela Općine Orle na neodređeno vrijeme

Klasa:112-01/16-01/02 Urbroj: 238/36-01-16-01 Orle. 18.11.2016. Na temelju članaka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj

Novosti

Odluka o proglašenju elementarne nepogode nastale uslijed poplave na području Općine Orle

Odluka o proglašenju elementarne nepogode nastale uslijed poplave na području Općine Orle,odluku u cijelosti pogledajte i preuzmite : OVDJE