25/03/2019 0 382 Pogleda

DAN NARCISA U OPĆINI ORLE

Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije, u subotu 23. ožujka, obilježila je već tradicionalno danom narcisa . Na inicijativu dopredsjednice Općinskog vijeća Jasminke Podlejan u ovu plemenitu akciju uključila se ove godine i Općina Orle donacijom od 1000 kn.

Osim spomenute donacije na području Općine Orle prodavale su se i narcise u humanitarne svrhe. Prodaja je organizirana na nekoliko lokacija: Bukevje (ispred  trgovine i crkve), Drnek (kod kioska), Orle (ispred trgovine) i Veleševec (ispred trgovine). Uz veliku podršku načelnika Ervina Vujice i njegovog zamjenika Dražena Podlejana te plemenit odaziv mještana Općine Orle sve narcise su prodane u vrlo kratkom vremenu. Zahvaljujemo svim mještanima na lijepom odazivu kao i onima koji su svoje slobodno vrijeme prodavajući narcise darivali punim srcem.

Možda vas zanima i ovo:

Novosti

Zimska priča

Jutros rano, još snenih očiju, krenem k našem veleševećkom Savišću….. A kad ono iznenađenje! Stigli nam patuljci…. Onako tiho, polako,

Novosti

Mala kreativna radionica u Veleševcu

U popodnevnim satima, 4. veljače 2018. okupilo se nekoliko djevojčica na kreativnoj radionici. Tema Valentinovo. Malo kartona, starih traperica, vruće ljepilo

Novosti

Održan je Božićni koncert u organizaciji KUD-a Slavuj Bukevje

U Župnoj crkvi Sv.Petra apostola u Veleševcu 23. prosinca 2018. godine u organizaciji KUD-a Slavuj Bukevje održan je Božićni koncert.