25/03/2019 0 495 Pogleda

DAN NARCISA U OPĆINI ORLE

Udruga edukacijom protiv raka dojke Zagrebačke županije, u subotu 23. ožujka, obilježila je već tradicionalno danom narcisa . Na inicijativu dopredsjednice Općinskog vijeća Jasminke Podlejan u ovu plemenitu akciju uključila se ove godine i Općina Orle donacijom od 1000 kn.

Osim spomenute donacije na području Općine Orle prodavale su se i narcise u humanitarne svrhe. Prodaja je organizirana na nekoliko lokacija: Bukevje (ispred  trgovine i crkve), Drnek (kod kioska), Orle (ispred trgovine) i Veleševec (ispred trgovine). Uz veliku podršku načelnika Ervina Vujice i njegovog zamjenika Dražena Podlejana te plemenit odaziv mještana Općine Orle sve narcise su prodane u vrlo kratkom vremenu. Zahvaljujemo svim mještanima na lijepom odazivu kao i onima koji su svoje slobodno vrijeme prodavajući narcise darivali punim srcem.

Možda vas zanima i ovo:

Novosti

DAN RUŽIČASTE VRPCE U VELIKOJ GORICI

Dan ružičaste vrpce u Hrvatskoj se uvijek obilježava prve subote u mjesecu listopadu koji je posvećen borbi protiv raka dojke.

Novosti

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU BIRAČKIH MJESTA

Na osnovi Zakona o izborima zastupnika u Hrvatski sabor (“Narodne novine”, broj 66/15 – pročišćeni tekst i 104/15-Odluka i Rješenje

Novosti

KUD Veleševec sudjelovao na Gradskoj dječjoj smotri folklora

U organizaciji Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Grada Velike Gorice održana je 17.02.2018. u dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Gradska smotra folklora.  Sudjelovalo je